Telephely: H-7150 Bonyhád, Mikes Kelemen utca 5.
Székhely: H-7150 Bonyhád, Fáy András utca 10.
E-mail: info.barcokft@gmail.com
   
Untitled Document
Szisztéma...
A Bar&Co. Europe Kft. által gyártott valamennyi lábbeli termék kizárólag az új innováció felhasználási technológiájával készül. A világ jelenlegi termék kínálatától lényegesen eltérő és mérhető paraméterekkel rendelkező, új minőséget két működési rendszer biztosítja.

A FULLCOMFORT néven ismert megoldás a lábbeli viselőjének a cipőre nehezedő tömegét hasznosítja.

A fejlesztés során új alkatrészeket, anyagkomponenseket és a cipőtalp belső topográfiáját alakítottuk úgy, hogy az több célt szolgál. Az alkatrészek közt van két légáramlást irányító szelep, amelyek csak egyirányú légáramlást tesznek lehetővé. A talp egy speciális komponensekből összeállított poliurethan forma, amely erős visszaalakulási tulajdonságú és nagyszámú deformációt visel el.

Minden lépéskor, amikor a teljes testtömeg egy lábra nehezedik, a talpban erre a célra kialakított üregben, túlnyomás keletkezik. Erre a nyomásnövekedésre, a talp közepén elhelyezett szelep kinyit és átengedi a levegőt a lábujjak alá vezető csatornán.

A terhelés megszűnésével az összenyomott talp kitágul és a vákuumra kinyit a belső boka alatt beépített szívószelep. Ezzel ebből a térből az itt tárolt és a tárolási idő alatt a testhőmérséklethez temperált levegőt beszívja a talptérbe.

Ez a folyamat lépésről-lépésre ismétlődik, számos pozitív hatást előidézve. Megakadályozza a láb befülledését, megelőzi a rossz szagok kialakulását, kíméli az ízületeket.

A Bar&Co. termékek második világújdonsága az AIRFLOW márkanéven elkülönített szisztéma. Ez az előző eljárástól a megvalósítás eszközeiben, az elért hatékonyság növekedésében, és az alkalmazhatóság területein jelent további jelentős előrelépést. Az animáción látható, a dinamikus szellőztetés beszívó és a lábujjak közötti átáramoltatási funkciója megegyezik az előző megoldással. A nagymértékű eltérést az új megoldás eszközei biztosítják. Itt a levegő áramoltatására a talp járás közbeni meghajlását használjuk. A saroküregbe egy önálló pumpát építettünk be. A legfontosabb eltérés a beépített "egykarú emelő", amelyet a talp első harmadánál rögzítettünk.

Járás közben, ameddig a sarok emelkedik, ez a kar ellenállást fejt ki és a pumpát összenyomja, ezzel a térfogata csökken. Ez a mechanizmus adja a túlnyomás létrehozását, amelyet a szelepek irányítottan elvezetnek.

A "gördülés" megszűnésével a talp visszaalakul az eredeti formájára, amikor a pumpa emelőhöz rögzített felső fele és a talp eltávolodnak egymástól. Ez a térfogat növekedését eredményezi és így kialakul a vákuum, és a pumpa újra megtelik friss levegővel.

Ez a folyamat játszódik le minden lépésnél, ezzel biztosítva a valóban kiemelkedő minőséget a világ cipőkínálatában!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

A figurára klikkelve még többet tudhat meg...